Ouderschap en Ondernemen

Collect & Connect Mastermind

Dé mastermind voor (startende) ondernemers waarbinnen we als collectief van like-minded ondernemers elk individu supporten, adviseren en laten groeien tot ongekende hoogtes!

Ondernemende ouders

Je plan is klaar, je ziet het voor je: jouw droomonderneming! Je voelt het, je ziet het, het enthousiasme spat ervan af. Je hebt al een tijdje geen zin meer in het werken in loondienst en/of wilt hierin minderen of wilt als thuisblijfouder gehoor geven aan de droom die je hart je toefluistert. Voor je gevoel is er in je gezin en in je hoofd wat meer ruimte ontstaan en heb jij de energie om je eigen onderneming te starten. Het idee is goed, het gevoel klopt…

Maar….

waar het hebben van een eigen onderneming vaak geschetst wordt als een sprookje, wat het uiteindelijk kan zijn, is de weg ernaar toe zwaar, hobbelig en onzeker. Waar je als leerling, student en werknemer ergens van start gaat, word je altijd begeleid door een mentor, supervisor of adviseur. Wanneer je echter start als ondernemer, sta je er helemaal alleen voor. Zeker wanneer je het combineert met een gezin, kan het soms voelen als een onmogelijke taak. Wij van C&C bieden jou hierin begeleiding op maat!

Ben jij er klaar voor om het leven te leiden dat écht bij jou past?

 

Stel je eens voor dat..

Je een groot netwerk hebt met voldoende ondersteuning, zodat je je bedrijf kunt laten groeien en langzamerhand kunt minderen in loondienst waardoor je onzekerheden verkleinen.

Je voelt je enorm zeker over je capaciteiten en je toekomst. Werken aan je eigen onderneming geeft je energie en je hebt de balans teruggevonden binnen werk en gezin.

Je jouw droomonderneming vorm kunt geven, precies zoals jij dat voor ogen hebt (of misschien nog wel beter), je tegelijkertijd niet inboet aan tijd met je gezin en daarbij ook nog eens energiek en bruisend in het leven staat.

Je voelt je gesteund bij elke stap die je zet en hebt eindelijk iemand die echt in je gelooft. Je bent omringd door mensen die je aanmoedigen en inspireren, in plaats van proberen te concurreren en je naar beneden te halen.

Je deze punten allemaal kunt afvinken.

Wie zijn dan die meiden van Collect & Connect?

Gerie bond
Janey Kok

Wij zijn op een missie om te laten zien dat het hebben van een gezin, of de wens om een gezin te starten, je niet hoeft te weerhouden van het volgen van je ondernemersdroom.

Alles is mogelijk, zolang je er zelf maar in gelooft!

Wij zijn er van overtuigd dat je alles kunt bereiken met de juiste begeleiding en de juiste mensen om je heen, terwijl werk en gezin in balans blijven, dat is de kracht van onze community!

Wij raden aan om samen te werken met Gerie en Janey

Natasja Z.

Dank jullie voor de ondersteuning tijdens mijn startup van mijn bedrijf. Ik vond het zeer fijn om live co work-sessies te hebben, omdat dit motiverend werkt. Zo’n sessie vliegt dan ook zo voorbij, en geeft je de motivatie om ook na die sessie lekker door te knallen! Wat ik ook echt super vond, is de persoonlijke connectie. De dames van C&C voeren hun bedrijf met passie. Passie voor het helpen van anderen. En dat merk je aan alles! Zij hebben oprechte interesse voor jou en je business, maar ook voor jouw privé, zodat je ook echt connectie maakt met elkaar.

Soraya W.

Ik was één van de gelukkigen, die met de kennismakingsmaand mee mocht draaien. En wat ben ik blij dat ik dat mocht doen. Het is ontzettend waardevol gebleken. Een heel fijne groep/plek, waar je ongegeneerd jouw vragen kan stellen. Waar iedereen respect heeft voor elkaar en elkaar in zijn/haar waarde laat. De expertises in de groep zijn divers, waardoor je heel goede tips en tricks ontvangt, zodat jij verder kan. En op jouw beurt kun je dat ook voor anderen doen! 

Collect & Connect vindt dat een booming business kan bestaan naast een gezin in balans.
Jij ook?

Binnen onze mastermind leer je in 6 maanden

hoe je jouw dagen zodanig kunt organiseren en indelen, dat je aan het einde van een werkdag en een dag zorgen voor je gezin, nog steeds de energie hebt om iets te ondernemen.

duidelijke en krachtige strategieën te ontwikkelen om vol zelfvertrouwen jezelf zichtbaar te maken en je klantenkring uit te breiden.

je je in korte tijd sterker, zelfverzekerder en invloedrijker te voelen, zodat je dat gaat uitstralen naar iedereen, maar vooral naar de belangrijkste persoon in je leven: jezelf!

om hulp te vragen, en voordeel te halen uit een betrouwbare groep ondernemers om je heen, waar je altijd op terug kunt vallen, zowel bij kwesties met betrekking tot het ouderschap, het ondernemerschap als jouw persoonlijke ontwikkeling.

je door je 6 maanden lang te focussen op jezelf en je onderneming, je jaren tijdswinst kunt maken vergeleken met wanneer je het in je eentje zou moeten doen.

je mindset te versterken en in gunstige zin op te bouwen, dat je alles, hoe groot een tegenslag ook, met gemak en rust in perspectief kunt plaatsen en het niet je leven gaat laten beheersen.

Dit is wat onze mastermind jou biedt

24/7 toegang tot ons support system

Wat is voor een startende ondernemer onmisbaar?

Een betrouwbare en enthousiaste groep gelijkgestemden om je heen! Ondernemen komt met veel pieken en dalen, vragen en eenzaamheid, onzekerheid en tegenslag. Ondernemen loopt vrijwel nooit van een leien dakje, maar hé: dat maakt het juist zo enerverend en avontuurlijk! Het werkt uitermate motiverend, wanneer je mensen om je heen hebt, die hetzelfde voelen en doormaken als jij, zodat we elkaar kunnen inspireren en begeleiden. C&C biedt een ruimte, waar je zeven dagen in de week je successen, onzekerheden en vragen kunt delen en waar we elkaar constant kunnen begeleiden en bijstaan.

 

Mastermindsessies

In deze sessies worden kansen gecreëerd!

Tijdens deze sessies brengen we elkaar tot de grootste ideeën. Hier wordt ruimte geschept om te oefenen, te sparren, feedback te verzamelen/geven. Ideeën, vragen en adviezen worden uitgewisseld, casussen worden uitvoerig besproken en we zorgen ervoor dat je vol energie en goede moed uit de sessies vandaan komt om volgende stappen te zetten. Alle kennis uit de mastermindsessies kun je implementeren in je dagelijkse leven, onderneming en persoonlijke ontwikkeling om zo verder te groeien op allerlei gebieden. Boost die mindset en laat je inspireren!

 

1 op 1 coaching sessies

Laat al je belemmeringen los om te groeien tot ongekende hoogtes!

Soms loop je tegen moeilijkheden en onzekerheden aan of kom je niet uit blokkades die steeds blijven opdoemen. Wellicht heb je ondersteuning, bepaalde inzichten of andere invalshoeken nodig. Binnen Collect & Connect geloven we, dat je alles kunt bereiken door te geloven in je doel, maar bovenal door met alles wat je tegenkomt in het leven om te gaan met een sterke en positieve mindset. Met behulp van onze coach(es) werk je aan je persoonlijke wensen, doelen en strategieën, zodat je sterker in je schoenen komt te staan en gaat denken in succes, oplossingen en mogelijkheden.

 

Wekelijkse co–worksessies

Productief  productiever – ‘productiefst’!

Eigenlijk zijn we binnen ons platform allemaal elkaars ‘business bestie’, want een belangrijke missie is om zo productief mogelijk te zijn, zonder dat het beklemmend gaat voelen. We werken immers aan onze droom en dat moet ons energie en inspiratie opleveren, geen irritatie! Het concept van elkaar ‘accountable’ houden, betekent dat je elkaar gemotiveerd en productief houdt, elkaars successen en onzekerheden bespreekt, samen tot inzichten komt, evalueert en doelen en prioriteiten stelt. Eigenlijk elkaars stok achter de deur. Zo blijven we scherp en enthousiast, ook als het even tegen zit.

 

 

Feedback sessies

Samen strategische vraagstukken oplossen!

Maandelijks organiseert C&C feedbacksessies om na te denken over alle mogelijke vraagstukken, die jou op dat moment bezighouden. Het mooie aan zo’n sessie is, dat ook al zit je op dat moment niet verlegen om advies of heb je geen actuele casus, door te luisteren en actief mee te denken over de besproken onderwerpen, is het voor alle partijen heel erg leerzaam, instructief en winstgevend. 6 maanden van hardcore focus en gericht werken, kan je 5 jaar verder brengen in het leven. Onderschat de kracht van consistentie, samenwerken en focus niet!

 

 

Collect & Connect: bouwen aan een concullega Community

Business Besties forever!

Eigenlijk houdt het na 6 maanden investeren in een Mastermind niet op: kennis die je hebt opgedaan en hebt leren implementeren, zelfvertrouwen dat je hebt opgebouwd welke plaats heeft gemaakt voor de onzekerheid die je eerst voelde, een netwerk dat zich heeft uitgebreid en verspreid, waardoor je talloze ‘kruiwagentjes’ hebt weten te verzamelen, grote stappen die je hebt gemaakt binnen je onderneming, maar ook de rust die je hebt weten te vinden binnen het ouderschap, waardoor er een heerlijke balans is ontstaan tussen werk en gezin. Bovenal: vreemden die collega’s en vrienden zijn geworden na 6 in onze community. En op dat wat jij hebt verzameld en met wie jij bent verbonden in de C&C Mastermind, kun je eindeloos terugvallen in de toekomst!

 

 

ondernemende ouder

Investeren in 6 maanden samen focussen op je onderneming en persoonlijke ontwikkeling om in sprongen te groeien!

ondernemende ouder

Meest gestelde vragen

Moet ik elke dag aanwezig zijn?

Nee hoor. Je bepaalt zelf, wanneer je op het platform komt. Deze is 24/7 beschikbaar en bereikbaar. Er wordt vooraf gecommuniceerd wanneer de sessies plaatsvinden, zodat je deze kunt blocken in de agenda.

Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij een masterclass?

Dat is geen enkel probleem! Alle webinars, masterclasses en sessies worden opgenomen voor in onze C&C library, zodat je altijd terug kunt kijken op een moment dat het jou schikt. We geven ruimschoots van tevoren aan, wanneer de sessies plaatsvinden, zodat je deze kunt blocken in je agenda.

Is het platform voor iedereen toegankelijk?

Iedereen is welkom in ons platform! Wij richten ons op startende ondernemers met al dan niet een gezin of de wens om in de toekomst een gezin te starten. We willen laten zien, dat het mogelijk is om een succesvolle business te runnen, naast een gezin in balans.

Is er een mogelijkheid om in termijnen te betalen?

Wij bieden de mogelijkheid om het bedrag in één keer te voldoen, of om voorafgaand aan de start van deelname aan de mastermind vijftig procent te voldoen en na 3 maanden de tweede helft van het totaalbedrag.

Moet ik kinderen hebben om deel te kunnen nemen aan jullie mastermind?

Nee, niet per se. Iedereen is welkom in ons platform. Wij richten ons op startende ondernemers met al dan niet een gezin of de wens om in de toekomst een gezin te starten. We willen laten zien, dat het mogelijk is om een succesvolle business te runnen, naast een gezin in balans. Ook wanneer je nog geen kinderen hebt of wanneer je kinderen al de deur uit zijn, biedt onze mastermind mogelijkheden om te groeien op allerlei vlakken. Er worden wel onderwerpen in de groep gedeeld m.b.t. het ouderschap. Wanneer je daar niet allergisch voor bent, zijn er ook voor jou talloze interessante mogelijkheden.

Ik ben nog geen ondernemer, maar wil het wel graag worden, kan ik dan ook bij jullie terecht?

Jazeker! Wanneer je voor ogen hebt om je bedrijf in te schrijven bij de KVK en daar nog onzekerheden over hebt, denken wij graag met je mee. Het platform is zodanig ingericht, dat je met alle vragen terecht kunt. Alle sessies zijn ook al voor inschrijving bij de KVK interessant en leerzaam voor jouw toekomstige ontwikkeling. We begeleiden je met alle liefde bij al jouw vragen, problemen en vraagstukken.

Wacht niet langer!

Breng jezelf en jouw business naar een next level, terwijl je de balans (her)vindt en behoudt, samen met collect & Connect. Ben jij klaar om die transformatie te doorgaan?