"Mijn krachten gebundeld: Kaartje met een Praatje!"

Femke Meijer

Categorie: Ondernemerschap

Geschreven door: Femke Meijer

Na een enorm lange zoektocht waarin ik last had van veel onverklaarbare klachten die sluimerend aanwezig waren en met regelmaat de kop op staken, werd ik ruim drie jaar geleden van het een op andere moment ernstig ziek. Na veelvuldig onderzoek werd duidelijk dat ik de ziekte van Lyme heb. Een ziekte die enorm veel impact heeft op mijn leven. Een ziekte waarin behandeling noodzakelijk is maar niet vergoed wordt door zorgverzekeraars in Nederland omdat de ziekte in ons land niet erkend is. Dit maakt dat het een onzekere weg is die we bewandelen. Maar ondanks dat, bundel ik samen met mijn familie onze krachten en positiviteit, en doen we wat we kunnen. Mijn aandeel kan ik onder andere leveren met ons nieuwe initiatief: Kaartje met een Praatje! De Achterhoekse Greetz 😉 

De behandelingen die ik onderga kosten veel geld en energie. Ik ga met kleine stapjes vooruit maar heb ook met regelmaat te maken met tegenslagen omdat de behandelingen veel energie vergen of er andere dingen aan de hand zijn waardoor mijn herstel wordt belemmerd. Ik lig veel op de bank en in bed en heb veel hulp nodig bij de dagelijkse gang van zaken. Als afleiding en als het lukt, dan houd ik me bezig met het maken van kaartjes. Ook mijn moeder helpt hieraan mee.

In december 2019 is de stichting Femke beats Lyme opgezet. Deze stichting organiseert activiteiten om geld in te zamelen om de behandelingen te kunnen betalen. Op de website van de stichting (www.femkebeatslyme.nl) kan je zien welke behandelingen ik heb gevolgd en krijg je ook inzicht in de kosten. 

Zelf maakte ik al ruim lange tijd kaartjes, een leuke hobby welke haalbaar kan zijn binnen de mogelijkheden die ik nu heb. Om de kaartjes meer bekendheid te geven hebben we in 2021 het Instagram-account Kaartje met een Praatje ingericht en hopen we meer mensen te kunnen verblijden met onze kaartjes! 

Hoe het werkt? 

Eigenlijk heel simpel! Op Instagram is mijn pagina te vinden onder kaartje.met.een.praatje en kan je scrollen door de verschillende kaartjes. Zie je een leuk kaartje en zou je deze willen versturen? Stuur mij dan een chatbericht! Zet daar het volgende in:

  • Het kaartnummer;
  • Het adres van de ontvanger;
  • De tekst voor in de kaart;
  • De datum van verzending. 

De kaart wordt voor jou geschreven en verstuurd. De kosten van 1 kaart inclusief verzending is €3,00. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om de kaarten te bestellen zodat je ze zelf kan schrijven en versturen. Je kan 4 kaarten kopen voor €10,00 of 10 kaarten voor €20,00. 

Vind je het leuk om mij te helpen en mijn account meer naamsbekendheid te geven? Deel mijn account dan gerust! En natuurljk vind ik het het allerleukst als je een kaartje via mij besteld, want het creëren, schrijven en versturen doe ik met liefde! 

Veel liefs,

Femke Meijer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat je misschien ook leuk vindt!