Over Ons

Wij zijn Gerie Bond & Janey Kok en samen hebben wij Collect & Connect ontwikkeld. Een online (werk)plek voor inspiratie, motivatie en ondersteuning voor en door ondernemers. Lees snel verder!

Collect and connect

Volg jij je hart al?

Heb jij je als kind wel eens ‘anders’ gevoeld en was je daardoor onzeker? Heb je wel eens dingen gedaan die niet bij jou pasten, om bij een bepaalde groep te horen? Of heb je juist dingen gelaten, omdat je bang was, voor wat anderen daarvan zouden vinden? Heb je inmiddels als volwassene een ander pad gekozen dan je eigenlijk wilde, omdat dat nou eenmaal ‘hoorde’? Denk jij dat je zoveel meer had kunnen zijn, je je zoveel verder had kunnen ontwikkelen, je veel meer uit het leven zou kunnen halen, als je écht had kunnen doen, wat jij wilde doen?

Het is nooit te laat om je hart te volgen!

Onze ultieme droom is dat mensen zich niet laten weerhouden hun hart te volgen. Het is nooit te laat om je hart te volgen! Wat als… We elkaar zouden ondersteunen in het waarmaken van elkaars droom? Niet meer alleen nadenken en dromen over jouw eigen onderneming. Niet meer twijfelen of wachten met het nemen van stappen.

Waag de sprong!

Wij willen jou sterken in jouw geloof, in jouw doen, in jouw zijn. Laat je niet weerhouden om te starten met het ontwikkelen van je eigen business, omdat je wolven in het bos ziet, denkt er de skills niet voor te hebben, niet weet waar je de juiste tools kunt vinden, het niet samen ziet gaan met het hebben van een gezin of er de tijd en energie niet voor kunt vinden.

Succesvol ondernemen mét een goede en gezonde balans tussen werk en gezin.

Het ontwikkelen van een eigen onderneming, begint bij het DURVEN zetten van de eerste stap.

Fantaseer je al zo lang over je eigen onderneming? Waarom houd je het bij fantaseren? Waarom heb je de eerste stap nog niet gezet? Wat weerhoudt jou ervan? Blijf niet zoeken naar antwoorden, maar stel vragen! Wij zijn een community met de juiste mensen om die vragen aan te stellen en met mensen, die precies weten, wat het is om een eigen onderneming te combineren met een gezin.

Collect & Connect: Verzamelen en Verbinden

Wij hebben een community ontwikkeld, waarin we elkaar leren en waarin we elkaar versterken. Wij richten ons met name op ondernemende ouders (to be). Ondernemen is topsport, met of zonder kinderen. Echter, wanneer je er naast werk kinderen bij krijgt, ga je merken, dat het allemaal nog net even vermoeiender, rommeliger, drukker, onvoorspelbaarder en chaotischer wordt en dat het voornamelijk om de kinderen draait. Ook als je de stap wilt zetten om zowel een onderneming te starten als een gezin, maar het gevoel hebt, dat dit niet samen kan gaan, vind je hier de juiste ondersteuning.

Join onze community!

Collect & Connect: verzamelen en verbinden. Wij hebben een leerzame, liefdevolle en tolerante community ontwikkeld, door informatie, trainingen, therapeuten, opleidingen, coaches, scholing en alles wat hierbij past te verzamelen. Daarbij verzamelen we mensen, die het aanspreekt om zichzelf verder te ontwikkelen, om een succesvolle onderneming te starten en te runnen, terwijl er een goede balans tussen werk en gezin blijft. Door te verzamelen, hopen wij te verbinden. Verbinden om te leren, verbinden om te accepteren, verbinden om te tolereren.