Wil je weten hoe andere ondernemers onze pitch events ervaren?

|

In eerste instantie dacht ik: "Wat gaat dit mij opleveren, behalve dat ik een keer mijn verhaal kan doen?" Maar juist door je verhaal te doen leer je weer mensen kennen, iedereen kent wel weer iemand. Zeker uit mijn doelgroep, ouders die hun partner, papa, mama van hun kinderen gaan verliezen, of hebben verloren, aan een ongeneeslijke ziekte. Dit kan iedereen overkomen. En als ze nu niemand kennen, zullen ze in de toekomst wel aan mij denken als hulpverlener, als diegene hulp nodig heeft. Het vergroot echt je netwerk. Waarschijnlijk heeft het mij dankzij een van de andere pitchers een nieuwe samenwerking opgeleverd, omdat zij weer iemand kende in dezelfde branche. Dat is dus netwerken 😊 Je krijgt voldoende tijd om meerdere keren je verhaal te doen tijdens het pitchevent en krijgt ook feedback. Het is online dus het kan gewoon vanuit thuis.

|

Het was fijn mijn pitch te oefenen voor een groep onbekenden. Spannend, en tegelijkertijd ook vertrouwd vanuit je eigen huis! De pitches van anderen waren waardevolle inspiratie voor het bijschaven van die van mezelf. Ik heb nou een paar keer (online) mogen pitchen, en ik merk dat ik er steeds beter in word!

– Nadine van Brederode

www.deontwaking.nl

|

Ik was ontzettend nerveus aan het begin van de avond. Dit zakte al snel door het veilige en vertrouwde gevoel wat Janey & Gerie in de groep bracht maar ook de ondernemers onder elkaar. Door de fijne en rustige aanloop naar de echte pitch toe voelde ik mij genoeg op mijn gemak om voor het eerst in mijn ondernemerschap mijn bedrijf te pitchen. Ik ben ontzettend dankbaar dat steeds meer ondernemers mogen gaan inzien dat we het met zijn alle doen, dat er geen concurrentie bestaat. Ieder zijn eigen moment, ieder zijn eigen taal en zijn eigen klanten. Iedereen is uniek en zo ook elk bedrijf of ondernemer. Keep up the good work! Bedankt voor de fijne gesprekken en het gezien worden achter de schermen. In liefde x Dyonne

– Dyonne van Baarle

www.dyonneholly.nl

Wil jij ook meedoen met een van onze pitch events?

Dat kan! Zit er nou geen datum bij dat het jouw schikt? Wij organiseren meerdere pitch events dus wie weet komt er later een datum voorbij die jouw wél schikt en anders kun je ons altijd even mailen info@collectandconnect.nl! Wie weet komen we dan samen tot een geschikte datum!