Samenwerken?

Wij verzamelen, zodat mensen kunnen verbinden. Hoe uitgebreider de verzameling, hoe beter elke individuele bezoeker iets kan vinden, wat bij hem/haar past en bij zijn/haar gezin. Daarom zijn wij op zoek naar allerlei diensten en producten, die passen binnen onze community.

Diensten en producten die bijdragen aan de ontwikkeling van het ouderschap en ondernemerschap. Jezelf op de benodigde vlakken ontwikkelen om als ouder sterker in je schoenen te staan, zodat je de kracht en passie kunt (her)vinden om te werken aan jouw eigen onderneming. 

‘If it takes a village to raise a child, it takes a village to support its parents!’ Daarom zijn we op zoek naar jou! Wil jij iets bijdragen aan onze community? Met alle liefde! Waar zijn wij naar op zoek?

Foto’s

Heb jij mooie plaatjes in je galerij die passen bij onze content en zou je het leuk vinden om die op onze site terug te zien? Dan ben je altijd welkom om jouw beeldmateriaal op te sturen.

Als je je foto’s opstuurt, betekent dit dat wij deze vrijblijvend op onze site mogen plaatsen.

Diensten en/of producten

Heb jij een dienst of product om aan te bieden op onze site, passend bij onze zienswijze? Mail ons, zodat we samen kunnen kijken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

info@collectandconnect.nl

Gast bloggers

Is bloggen hetgeen dat je het liefst doet? En ligt jouw specialisme in ouderschap en/of het ondernemerschap? Neem gerust contact op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Samenwerking

Zou jij een geschikte partner zijn voor een eventuele samenwerking? Wij staan open voor ideeën en suggesties!

 

Nieuwe ideeën

Is er na het bezoeken van onze site of socials een bruisend idee ontstaan en wil je dat graag met ons delen, zodat wij verder kunnen groeien? Laat het ons weten!